www.gazdasajt.ewk.hu
 Válaszd a Magyart, ha jót akarsz !

MENÜ

Németh István vagyok, a "Gazdasajt" név alatt gyártott tejtermékek készítője vagyok, 40 éve foglalkozom mezőgazdasággal, eddigi tapasztalataim segítettek abban, hogy a tartott tejhasznú szarvasmarhák etetéséhez szükséges takarmányt megtermeljem, így csökkentve a leendő termékeimre rárakódó költségeket. Sajtkészítéssel 2006 áprilisától kezdve foglalkozom, emellett vajat, túrót és tejfölt is készítek. Termékeim eladását is magam intézem, törzsvásárlói köröm már nélkülözhetelennek tartja az általam kínált, csak tiszta tejből készített, mindenféle adaléktól mentes tejet, sajtot, vajat és tejfölt. Többféle sajtot készítek, ha ideje engedi, tekintse meg a honlapomon bemutatott kis árubemutatómat.

 

 

 

A kisüzemem Baranya megyében, Gyöngyfa községben, a Petőfi utca 21. szám alatt található, itt készítek minden tejterméket, amivel Megrendelőimet ellátom. Egy héten kétszer szállítok a megyében sajtot, vajat, túrót, tejet, tejfölt, minden második szombaton Budapestre szállítok sajtot, vajat és túrót. A Budapest-Pécs útvonalon szívesen szállítok vendéglők, kereskedelmi egységek és viszonteladók részére tejterméket, igy növelve kicsit Vevőkörömet.

 

 

Elkészült raclette és mozzarella sajtok a napi tejfeldolgozás után. Ezután sós vízben való áztatás következik  és mehet az érlelőbe.

 

Friss mozzarella sajtok előkészítve szállításra, előre csomagolva.

 

Ez is a kis sajtbirodalomhoz tartozik...

 

Tekintse meg honlapomat, érdemes megismerni azokat a termékeket, amelyekben adalékanyag és tartósítószer nincs.

EGÉSZSÉGES !

 

 

 

Németh István

Gyöngyfa

 

Hírek

 • Árusítás hétköznap:

  Kedden és pénteken

  reggel 8 - 15 óra között

   

   

  Pécs - Budapest útvonalon :

Asztali nézet